Nieuws Kempen 3D Cadworks werft aan en breidt kantoorruimte uit

3D Cadworks werft aan en breidt kantoorruimte uit

3D Cadworks werft aan en breidt kantoorruimte uit

HOOGSTRATEN/BRECHT – Ingenieursbureau 3D Cadworks uit Hoogstraten kreeg hulp van de buren van standenbouwer VDS Productions om zijn kantoorruimte te vergroten. In volle coronacrisis wierf het bedrijf 5 werknemers aan.

Ontwerpbureau 3D Cadworks is gespecialiseerd in 3D-ontwerp, productontwikkeling en mechanische engineering. “We brengen het idee van onze klanten tot leven”, zegt zaakvoerder Patrick De Bie. “Zo ontwierpen we al een stofzuigermond voor een klant uit de nucleaire sector, een eigen gasflessenrek en een led-wall van 80 meter breed.”

Van technische werkloosheid was bij 3D Cadworks tijdens de coronacrisis geen sprake. “Ons orderboek blijft doorlopen en we kregen meer sollicitaties. Het team breidde uit van 7 naar 12 werknemers waardoor onze gehuurde kantoorruimte te klein werd. We hebben het gebouw gekocht en VDS Productions gevraagd een deel van de hal om te vormen tot kantoor.”

Sinds vorig jaar voorziet VDS Productions 3D Cadworks van beursstanden. “Normaal hebben we in het najaar zo’n 30 jobs, nu zijn dat er nog maar 2”, vertelt zaakvoerder Dirk Vermeiren. Daarom zocht hij naar andere activiteiten. Zo maakte hij babbelboxen voor woon-zorgcentra en scheidingswanden voor ziekenhuizen. “Het zijn pleisters op een grote wonde maar we zijn toch blij dat we ze hebben. Veel perspectief op beterschap is er voorlopig niet. Deze samenwerking met Patrick is een zeldzaam lichtpunt. Voor 3D Cadworks tekende ik een praktisch ingericht kantoor geworden met een klein vergaderlokaal.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer