Nieuws Kempen 41 banen bedreigd bij Euronics

41 banen bedreigd bij Euronics

41 banen bedreigd bij Euronics

MEER – Euronics Belgium, de groep boven Selexion, heeft maandag het collectief ontslag aangekondigd van 41 medewerkers. Dat meldt het in een persbericht. Euronics wil de krachten gaan bundelen met het elektroplatform Connect+.

Euronics Belgium (Selexion) kondigde maandag een intentie tot doorgedreven samenwerking aan met het elektroplatform Connect+ (onder andere Exellent, Expert, Compudeals etc.). Beide groepen willen de krachten bundelen om samen de Belgische nummer één te worden in elektro retail. Concreet zou de verenigde groep meer dan 1.400 winkelpunten tellen in België.

“Indien de krachten van Euronics Belgium CVBA en Connect+ effectief gebundeld zouden worden, zou dit een impact kunnen hebben op de 41 medewerkers die momenteel actief zijn bij Euronics Belgium CVBA”, zegt het persbericht. “In het kader van dit plan heeft Euronics CVBA vandaag de intentie tot collectief ontslag aangekondigd aan de medewerkers en de bevoegde instanties. De eerstkomende dagen zal de directie van Euronics België transparant en respectvol het sociaal overleg met het personeel aangaan.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer