VEERLE ZWINNEN Zaakvoerder Veerle Zwinnen is trots op haar nieuwe winkel. Foto: AF

Kennis Lingerie heropent in nieuw pand langs de Geelsebaan in Kasterlee

KASTERLEE – Veerle Zwinnen heropent dit weekend Lingerie Kennis in een gloednieuw pand langs de Geelsebaan in Kasterlee. Tot vorig weekend was de zaak gevestigd op de Turnhoutsebaan, op ongeveer een kilometer van de nieuwe locatie.

De afgelopen dagen hebben Veerle Zwinnen en haar team zich uit de naad gewerkt. Afgelopen zaterdag ging Lingerie Kennis dicht in het pand aan de Turnhoutsebaan en vrijdagmiddag opent de zaak in een nieuwbouw langs de Geelsebaan. “We hebben inderdaad hectische dagen achter de rug”, geeft Veerle Zwinnen toe. “Volgens de oorspronkelijke planning wilden we begin april openen, maar die deadline hebben we door omstandigheden niet gehaald. Nu gaat het wel gebeuren en daar kijk ik uiteraard enorm naar uit.”

Zelfde concept

Op 1 december 2019 nam Veerle Zwinnen de zaak over van Carine Kennis. “We waren nog even in haar pand gevestigd. Daarna volgde de verhuis naar de Turnhoutsebaan, waar we het pand huurden. Hier op de Geelsebaan hebben we de handelsruimte gekocht en we kunnen bovendien boven de winkel wonen. Zo sloegen we met de nieuwe verhuis twee vliegen in één klap. Aan het concept raken we uiteraard niet. Bij Lingerie Kennis kunnen jong en oud terecht voor sexy setjes, comfortabele bh’s en slips en we hebben uiteraard ook een ruim assortiment badmode”

Feestweekend

De heropening van Lingerie Kennis zal niet onopgemerkt voorbijgaan, want Veerle Zwinnen trakteert haar oude en nieuwe klanten op een heus feestweekend. “We openen de deuren vrijdagmiddag om 13u en we zijn die eerste dag meteen open tot 21u. Zo krijgt iedereen ruimschoots de kans om een kijkje te komen nemen”, aldus de zaakvoerster. “De festiviteiten duren het hele weekend lang, want zaterdag en zondag zijn we telkens geopend van 10u tot 18u. Er zijn doorlopend modeshows en we trakteren op bubbels. Ik heb ook extra cadeautjes voorzien voor de klanten en tijdens het openingsweekend krijgt men per aankoopschijf van 50 euro een kraslot, waarmee mooie prijzen te winnen zijn.”