Nieuws Kempen 4de generatie aan het roer bij Herentalse bruidsjurkenspecialist

4de generatie aan het roer bij Herentalse bruidsjurkenspecialist

4de generatie aan het roer bij Herentalse bruidsjurkenspecialist

MARYLISE & REMBO FASHION GROUP_2Sinds kort staat de 4de generatie aan het roer bij Marylise & Rembo Fashion Group uit Herentals. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in bruidsjurken en brengt de merken Marylise & Rembo Styling op de markt. De 4de generatie wordt vertegenwoordigd door Chiara De Vlieger (communicatie), Ruth Donné (creatie) en Victoria Wilden (verkoop). In 1926 werd gestart met een kleine hoedenwinkel. 90 jaar later zijn er 629 verkooppunten in 20 landen.

Marylise & Rembo Fashion Group is gevestigd aan de Diamantstraat in Herentals, waar een team van eigen en gastdesigners de collecties ontwerpen. Prototypes van de nieuwe jurken worden in het eigen atelier in België gemaakt. De productie gebeurt in Portugal, waar het bedrijf recent heeft geïnvesteerd in een nieuw gebouw en een geoptimaliseerde productielijn.

Nieuwe technologie
Met twee verschillende stijlen en merken – Marylise en Rembo Styling – spreekt het bedrijf een breed publiek aan in binnen- en buitenland. Woordvoerster Chiara De Vlieger: “Bruidsmode is een emotioneel product en daar pikken we op in met moderne, verrassende creaties waarmee we zelfs de meest veeleisende bruiden op hun wenken kunnen bedienen. Binnenkort maken we als eerste bedrijf in de bruidsmode gebruik van een vernieuwende softwaretechnologie die bij elk figuur voor een instant juiste ‘fitting’ zorgt waardoor retouches niet langer nodig zullen zijn.”

De Herentalse bruidsjurken worden verkocht in 20 landen: van Europa tot Amerika, Rusland en Japan. “In sommige landen zoals Amerika is onze aanwezigheid nog eerder beperkt en is er nog veel marge om nieuwe verkooppunten aan te spreken. Daarnaast zijn er ook nog andere landen waarin we op termijn aanwezig willen zijn”, aldus nog De Vlieger.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer