Nieuws Kempen 5 faillissementen

5 faillissementen

5 faillissementen

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout heeft gisteren de bvba Quality Furniture International, Nieuwe Kaai in Turnhout failliet verklaard. Het gaat om een adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering.  Meester Elisabeth Vanbergen treedt op als curator.

Aan de Turnhoutseweg in Baarle-Hertig is de bvba UBA op dagvaarding failliet verklaard. Het betreft een groot- en kleinhandel in voeding en dranken. De faling kwam er op dagvaarding door schuldeisers. De curator is Patrick De Ferm.

De bvba J&M Terras & Transport bvba was een transportbedrijf gelegen aan de Eendenstraat in Beerse. De zaakvoerders hebben zelf de boeken neergelegd. De rechtbank heeft Klaartje Claeys aangesteld als curator.

Aan Het Bergske in Oud-Turnhout valt het doek over de bvba Van Robbroeck Tegelwerrken. Ook in dit dossier gooiden de zaakvoerders zelf de handdoek in de ring. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Aan de Kromstraat in Olmen (Balen) valt het doet over de bvba ’t Stoterke, de onderneming die tekende voor de uitbating van een voedingswinkel. Christophe Geukens treedt op als curator (Marc Peeters)

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer