Nieuws Kempen 5 faillissementen

5 faillissementen

5 faillissementen

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement van vijf ondernemingen uitgesproken.

Projectontwikkelaar FTC bvba, Hangaarstraat 20 b5 in Mol, werd gedagvaardaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Curator: Eef Stessens.

Bart Claes baatte aan de Kempenstraat 51 in Kasterlee een metaalschrijnwerkerij uit. Ook hij werd gedagvaard. Curator: Klaartje Claeys.

GTS All Graphics bvba, Meerdorp 29C in Meer, moet zijn drukkerij-activiteiten stopzetten na dagvaarding door schuldeisers en het uitspreken van de faling. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Uitvaartonderneming Rowe bvba, Rauwelkoven 87 b87N in Geel, legde zelf de boeken neer en werd aansluitend failliet verklaard. Er was nog 1 werknemer in dienst. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

De klanten van kebabzaak Turkuaz bvba, Hannekestraat 10c in Dessel, moeten voortaan elders hun eten halen. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curator: Eef Stessens.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer