Nieuws Kempen 5 falingen, waaronder een bouwbedrijf en slagerij

5 falingen, waaronder een bouwbedrijf en slagerij

5 falingen, waaronder een bouwbedrijf en slagerij

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 5 vennootschapen failliet verklaard. Nergens waren nog werknemers in dienst.

Vleeshof bvba, Rijtweg 1 in Rijkevorsel, legde zelf de boeken neer waarna de slagerij failliet werd verklaard. Curatror: Tom Van Even.

In Oud-Turnhout valt het doek over bouwbedrijf Algemene Bouwwerken Melis Peter bvba, Schoutenhoefstraat 52. De zaakvoerder vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Aan de Breemsedijk 67 in Vosselaar moet op bekentenis Koopjeshal Napa bvba de deuren sluiten. De firma was gespecialiseerd in stockverkoop en veilingen. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Diezelfde curatoren zijn ook aangesteld voor de afhandeling van het faillissement van Stocklots Napaluka bvba, Vaartstraat 25/7 in Merksplas. Ook deze vennootschap legde zich toe op veilingen.

Tot slot moet Erik Van Reusel bvba, Brug 1/3 in Retie, actief in schrijnwerk in ramen en deuren, zijn activiteiten stopzetten na een faillissement op aangifte. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer