Nieuws Kempen 5 jaar Kempenjob

5 jaar Kempenjob

5 jaar Kempenjob

BEERSE – Kempenjob bestaat 5 jaar. Kempenjob is een online platform waar vacatures uit de streek worden gedeeld. In 5 jaar tijd groeide Kempenjob uit tot een vaste waarde met wekelijks meer dan 2.000 bezoekers.

In augustus 2015 ging www.kempenjob.be online. Het was bedoeld als digitaal alternatief voor de lokale krantjes om vacatures in de streek te plaatsen. Kempenjob verwierf al gauw een sterke positie.

“We zijn van niets gestart en zitten nu aan 400 vacatures en 2.000 unieke bezoekers per week”, vertelt initiatiefnemer Rob Koenders. “We hebben gemerkt dat de Kempen groter is dan we eerst vermoedden. We dachten eerst in Turnhout en omgeving te werken, maar dat is al snel uitgegroeid tot vacatures voor de Antwerpse haven, Noorderkempen, Lummen, Laakdal, zelfs Hasselt.”

Kempenjob heeft de keuze gemaakt om geen interim-jobs te plaatsen en voorlopig blijft het bij die keuze. “Een sollicitant heeft gewoonlijk toch liever rechtstreeks contact met het bedrijf waarvoor hij wil gaan werken’, redeneert Koenders. “Om diezelfde reden kan ik niet precies zeggen hoeveel mensen er via ons al aan een job zijn geraakt. Sommigen werken via de button om te solliciteren via Kempenjob, anderen nemen rechtstreeks contact op met de firma in kwestie.”

Wie op Kempenjob vacatures wil plaatsen, neemt een abonnement voor een periode van 6 maanden. In die periode kan je vrij vacatures  plaatsen op de site. Het blijkt een sterke formule.

“Ik ben alleen begonnen”, zegt Rob Koenders. “Ondertussen zijn we met 3. Binnenkort zoeken we nog iemand erbij om de administratie op te volgen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.