Nieuws Kempen 50 extra krachten bij Dienstenthuis

50 extra krachten bij Dienstenthuis

50 extra krachten bij Dienstenthuis

Dienstenchequebedrijf Dienstenthuis kende ondanks het corona-jaar een stevige groei. Sinds de start van de pandemie tot nu kwamen er 50 extra collega’s bij. De sector is een van de weinige die het afgelopen jaar volledig open mocht blijven van de regering. Voor de poetsmedewerkers was en is het niet evident om aan het werk te blijven bij verschillende gezinnen, terwijl je je eigen familie niet mag bezoeken. “Onze collega’s kunnen hiervoor niet genoeg pluimen krijgen”, klinkt het bij Dienstenthuis Kempen.

 

“Angst voor besmettingen, veel mensen die thuiswerken, meer kinderen in huis door gesloten scholen, … Het is af en toe lastig werken, maar onze mensen blijven plichtbewust hun best doen voor de klanten die trouwens op hun beurt meestal heel begripvol zijn”,  zo vat afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen de situatie op de werkvloer samen. “Daarom hebben we eind vorig jaar  al onze collega’s nog een extra corona-premie gegund, omdat ze dat echt verdienen.”

In een recente bevraging van Securex gaf 94% van de collega’s aan meer dan tevreden te zijn van de corona-aanpak door Dienstenthuis. “We hebben ervoor gekozen om snel en meer dan uitgebreid te communiceren. Daarnaast was er veel aandacht voor veiligheidsinstructies en beschermingsmaterialen. En elke lastige situatie thuis of op het werk kan bij ons altijd besproken worden. We zijn blij dat deze mensgerichte aanpak onze collega’s tot tevredenheid stemt. Ook op onze kantoren is daar hard aan gewerkt”, zegt Klaassen.

Bij Dienstenthuis zien ze de toekomst positief in. “Eerst willen we  al onze collega’s vlotjes door het vaccineren loodsen. Daarna starten we een ESF-project op waarmee we € 300 000 gaan investeren in opleidingen voor onze medewerkers.”

Dienstenthuis heeft in de Kempen kantoren in Hoogstraten, Ravels, Turnhout, Oud-Turnhout, Retie, Kasterlee, Brecht en Mol. Het bedrijf vierde in februari haar 15de verjaardag zonder toeters en bellen. Dit jaar hopen ze nog uit te breiden met een nieuwe hoofdzetel en blijven ze actief op zoek naar overnames in de brede regio Kempen. “Zo willen we een sterk voorbeeldbedrijf in de sector blijven.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse, Mol
Beerse

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde uit Beerse opende een nieuwe vestiging in Mol. De Kempische zwembad- en outdoorspecialist vult hiermee een regio in waar… Lees meer