Nieuws Kempen 6 faillissementen deze week

6 faillissementen deze week

6 faillissementen deze week

De rechtbank van koophandel afdeling Turnhout sprak volgende faillissementen uit:

De bvba Geens Fijnschilders en Decoratiewerken bvba uit de Herseltseweg in Veerle-Laakdal werd op dagvaarding failliet verklaard. Patrick De Ferm treedt op als curator.

Aan de Akkerloopstraat in Minderhout is Danny Brouwers failliet verklaard nadat hij werd gedagvaard door schuldeisers.  De man voerde gespecialiseerde bouwwerkzaamheden uit. De curator in dit dossier is Mark Bruurs.

Bart Goris, Looiend in Retie, heeft de boeken neergelegd en werd failliet verklaard. De man voerde elektriciteitswerken uit.  De curator is Tom Van Even.

Bvba Sea Promotion ging failliet op dagvaarding. De onderneming, met zetel aan de Anomoonstraat in Geel,  tekende voor de exploitatie van pleziervaartuigen. De curator in dit dossier is Gert Verreyt.

De zaakvoerders van de bvba Scheepers Stars Disign, een management holding,  hebben zelf de boeken neergelegd.  De onderneming was gevestigd aan de Winkelomseheide in Geel.  De curatoren zijn de advocaten Devos-Naulaerts en Corsus.

Aan de Otterstraat in Turnhout valt het doek over de eetgelegenheid uitgebaat door de bvba Port de Mer. De zaakvoerder s hebben de fornuizen zelf uitgeschakeld.  Tom Van Even werd aangesteld als curator. Voor zover bekend was er bij de zaken die failliet werden verklaard geen tewerkstelling meer.  (Marc Peeters)

Op onze overzichtspagina vindt u trouwens de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer