Nieuws Kempen 6 faillissementen

6 faillissementen

6 faillissementen

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft vanmorgen 6 vennootschappen failliet verklaard.

Na dagvaarding is dat het geval voor EL.D.B. bvba, Antwerpsesteenweg 115/1 in Vosselaar, actief in elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen. Curator: Katty Somers.

Het café dat werd uitgebaat door Den Bluez VOF, Vonckstraat 50 in Herenthout, sluit de deuren na een faling op bekentenis. Vennoot Nick Drijbooms deelt in het faillissement. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Vanessa Bertels baatte een frituur uit aan de Grote Baan 149 in Ravels. Ze legde zelf de boeken neer. Curator: Mark Bruurs.

Kredibel bvba, Molenstraat 78/101 in Herentals, werd gedagvaard door schuldeisers. De vennootschap leverde diensten van accountancy/belastingconsulenten. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Ook de holding BR Management bvba, Graatakker 118 in Turnhout, werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

Aan de Heidestraat 11 in Ravels moet Antiek Brocante bvba, een handel in antiek, de activiteiten stopzetten na faillissement. Curator: Mark Bruurs.

Geen enkele gefailleerde had nog werknemers in dienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer