Nieuws Kempen 6 falingen deze week

6 falingen deze week

6 falingen deze week

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 6 faillissementen uitgesproken.

Imperio Green Invest Solutions, Rauwelkoven 87M in Geel, gespecialiseerd in schrijnwerk, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Paul Van Rompaey.

Cosmax NV, Hagelberg 4 in Olen, was een fabrikant van chemische producten voor parfumerie, cosmetica en zepen en trad tegelijk op als groothandel. De onderneming in vereffening werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Christophe Geukens.

Garage Verheyden bvba, Veilingstraat 37 in Hoogstraten, vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Mark Bruurs.

Nog in Hoogstraten valt het doek over Loes & Co bvba, Vrijheid 64 bus 5. Het bedrijf baatte een groentehandel uit en gooide zelf de handdoek. Curator: Mark Bruurs.

Pieter-Jan Kaspereit, Steenweg op Gierle 1/1 in Turnhout, was uitbater van horecazaak Den Beiaard op de Grote Markt in Turnhout. Hij vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Azeddin Bousraou runde een handel in computers en onderdelen aan de Meerseweg 177 in Minderhout, maar moest het hoofd buigen. Curator: Wim Nysmans.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer