GTS1

700 medewerkers en hun familie vieren 40 jaar Group-GTS

Dit jaar viert Group-GTS zijn veertigjarige jubileum en daarom organiseerde de Geelse specialist in transport en logistiek gedurende twee dagen een groots familie-evenement op een deel van het circuit van Zolder.

Om de medewerkers te bedanken voor hun jarenlange loyaliteit en bijdrage aan het succes, organiseerde Group-GTS een grote familiedag op het circuit in Zolder. Ook het voltallige management was aanwezig om samen met de medewerkers de successen en inzet van de afgelopen jaren te vieren. Iedereen genoot van tal van activiteiten zoals springkastelen, autoraces, airbrushtatouages, truckraces, comfort food en drankjes.

"Bij Group-GTS koesteren we een inclusieve en warme bedrijfscultuur, waarin iedereen gelijkwaardig is", zegt Ben Geybels, CEO van Group-GTS. "Deze gelegenheid bood ons de kans om al onze medewerkers te bedanken voor hun inzet en harde werk dat heeft bijgedragen aan ons groeiverhaal.”

Het mooiste compliment is de feedback van de medewerkers zelf. Danny, een chauffeur met 37 jaar anciënniteit, omschrijft het als volgt: “Het was een buitengewone ervaring om onze familieleden kennis te laten maken met ons bedrijf en hen de sfeer te laten proeven die we op het werk dagelijks ervaren. De collegialiteit en het werkplezier zorgen voor een warme band."

Gezien het enorme succes van de familiedag denkt Group-GTS al na over een volgend familie-evenement.