Nieuws Kempen 9 faillissementen, voornamelijk in de bouw en horeca

9 faillissementen, voornamelijk in de bouw en horeca

9 faillissementen, voornamelijk in de bouw en horeca

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen weer negen bedrijven failliet verklaard. Die waren overwegend actief in de bouwsector en de horeca.

Satreco VOF, Deken Adamsstraat 8/4 in Turnhout, verrichtte bouwcoördinatie en vroeg zelf het faillissement aan. De vennoten Yves Bollansée en Anna Goris delen in het faillissement. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Horecazaak Bigeaux bvba, Zegeplein 13 in Turnhout, gooide de handdoek, waarna de rechter de faling uitsprak. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Brasserie Amadeüs VOF, Patersstraat 10 in Turnhout, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Dat is ook het geval voor de vennoten Tamara Cornelissen en Mario Vanlommel. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Antonius Leyten, Tilburgseweg 104 in Poppel, mag niet langer zijn schrijnwerkerij uitbaten. Hij legde zelf de boeken neer. Curator: Mark Bruurs.

Van Elten Beheer bvba was een managementvennootschap die was gevestigd aan Tommelshof 28 in Baarle-Hertog. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curator: Ronny Ceusters.

Intega bvba, een groot- en kleinhandel in teak meubelen, parket en terrassen aan Valkenborch 28 in Geel, staakt op aangifte de activiteiten. Curator: Gert Verreyt.

In Retie gooide Melis CV & Sanitair bvba, Schoolstraat 25, de handdoek in de ring. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Verdi, Koningin Astridlaan 134 in Turnhout, was gespecialiseerd in bezettingswerken. De firma vroeg het faillissement aan. Curator: Tom Van Even.

Het bedrijf in vloerbekleding V.T. Kunststofvloeren bvba, Astridlaan 5 in Herenthout, stapte zelf naar de rechter om de faling aan te vragen. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Bij geen enkele firma waren nog werknemers in dienst.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer