Nieuws Kempen 9 jobs verloren bij faling van 2 bouwbedrijven

9 jobs verloren bij faling van 2 bouwbedrijven

9 jobs verloren bij faling van 2 bouwbedrijven

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen BDC Building NV, met maatschappelijke zetel Molderdijk 130 in Mol, failliet verklaard. De onderneming had zelf de boeken neergelegd. Bij het bedrijf waren nog 6 arbeiders en 1 bediende in dienst. Curator Gert Verreyt werd aangesteld voor de afhandeling van het faillissement.

Ook Bouwwerken Raf Kustermans bvba, Ulicotenseweg 18 in Meerle, gooide de handdoek in de ring en werd vervolgens failliet verklaard. Het bedrijf stelde nog 2 arbeiders te werk. Curator is Katty Somers.

Dat de bouwsector een moeilijke tijd doormaakt, bewijst ook het faillissement van Atus bvba, Janssen-Pharmaceuticalaan 4 b3 in Geel. Het bedrijf was actief als bouwonderneming en bouwcoördinatie en vroeg zelf de faling aan. Curator: Paul Van Rompaey.

In Retie werd Renovation & Cleaning Solutions bvba, Brand 54, failliet verklaard na dagvaarding. De onderneming was gespecialiseerd in de algemene reiniging van gebouwen. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Michiel Wellens bvba, Amsterdamstraat 54 in Meer, baatte een binnenspeeltuin uit en legde zelf de boeken neer. Curator: Katty Somers.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer