Nieuws Kempen Aanbouwspecialist Noust viert eerste verjaardag

Aanbouwspecialist Noust viert eerste verjaardag

Aanbouwspecialist Noust viert eerste verjaardag

DESSEL – Noust, een aannemer gespecialiseerd in aan- en bijbouw, viert zijn eerste levensjaar met een opendeurdag op 9 en 10 november. Zaakvoerder Kristof Bruyninckx was tot vorig jaar directeur in een wegenbouwbedrijf, maar besloot in 2018 zijn passie achterna te gaan.

Noust houdt van hout, zoveel is duidelijk. De naam verwijst naar de donkere plek in een stuk hout, waar ooit een tak groeide. De aannemer uit Dessel is gespecialiseerd in aan- en bijgebouwen met een houtskelet. “Wij maken moderne, authentieke projecten, van ontwerp tot realisatie”, vertelt zaakvoerder Kristof Bruyninckx. “Onze gebouwen zijn ideaal als kangoeroewoning voor inwonende familie, als tuinkantoor of gezellige ontspanningsruimte.”

Om zijn eerste verjaardag te vieren, organiseert Noust op 9 en 10 november een opendeurdag. “Gasten kunnen één van onze projecten komen bewonderen, met een glaasje in de hand en een hapje erbij”, vertelt Kristof. “Sinds kort maken wij ook prefabgebouwen, die we dan op een tweetal dagen kunnen installeren bij de klant. Op onze opendeurdag kunnen de gasten zelf komen bekijken hoe zo’n model eruit ziet.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.