Nieuws Kempen Aannemer Van Roey stelt nieuwe algemeen directeur voor

Aannemer Van Roey stelt nieuwe algemeen directeur voor

Bram Vandenboom (links) en gedelegeerd bestuurder Eddy Cox van Groep Van Roey Bram Vandenboom (links) en Eddy Cox.

Aannemer Van Roey stelt nieuwe algemeen directeur voor

RIJKEVORSEL – Het nieuwe jaar betekent voor Groep Van Roey uit Rijkevorsel een nieuwe persoon in het directieteam. Bram Vandenboom is voortaan algemeen directeur van het bedrijf.

Groep Van Roey bestaat uit meerdere bedrijven die actief zijn in de bouwsector. Gedelegeerd bestuurder Eddy Cox combineerde het voorbije anderhalf jaar het aansturen van de groep met het leiden van aannemer Van Roey.

LEES OOK. Voka Prijs Ondernemen voor groep Van Roey. Tailormate is meest innovatieve

Die laatste functie komt nu in handen van Bram Vandenboom. Hij studeerde burgerlijk ingenieur architect en behaalde nadien nog een MBA en een postgraduaat vastgoedkunde. Hij stapte in het bedrijf als ingenieur technieken en deed zo de nodige praktijkervaring met gebouwen op. Hij werkte meer dan zeventien jaar voor Tractebel, een onderdeel van energiebedrijf Engie.

Bekend tot buiten Kempen

“De goede naam van de aannemer Van Roey, en bij uitbreiding de hele groep, is bekend tot buiten de Kempen”, vertelt Bram Vandenboom. “Het eerste gesprek voelde meteen als thuiskomen. Net als Van Roey vind ik leiderschap gericht op mensen belangrijk, zo ook een pragmatische aanpak van projecten met een hoog ambitieniveau. De huidige markt is een uitdaging, maar ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn team meerwaarde kan creëren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.