Nieuws Kempen AB Technics richt MUG-voertuig in voor Limburgs ziekenhuis

AB Technics richt MUG-voertuig in voor Limburgs ziekenhuis

AB Technics richt MUG-voertuig in voor Limburgs ziekenhuis

ABtechnicsABTechnics uit Oostmalle richtte de nieuwe MUG-wagen in voor het St-Franciskusziekenhuis in Heusden-Zolder. De wagen, een Land Rover Discovery, werd via Land Rover Hasselt aangekocht. De volledige procedure, van aankoop, ombouw, afwerking tot homologatie, nam circa 1 jaar in beslag. De nieuwe interventiewagen wordt a.s. vrijdag voorgesteld aan het grote publiek.

ABTechnics is gespecialiseerd in de ombouw van prioritaire voertuigen zoals ambulances, personeel- en materiaalwagens, signalisatiewagens en logistieke voertuigen. Daarnaast is het bedrijf leverancier van medisch materiaal en beroepskleding. Het bouwde recent ook ambulances om voor o.a. de ambulancedienst van Kalmthout, het Rode Kruis van Brasschaat en voor SIHWA die instaat voor de eerstehulpverlening en het dringende ziekenvervoer in het Antwerpse havengebied.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer