Nieuws Kempen Abbit pakt uit met wereldprimeur op congres in Barcelona

Abbit pakt uit met wereldprimeur op congres in Barcelona

Abbit pakt uit met wereldprimeur op congres in Barcelona

Maarten Vanneste.

Maarten Vanneste.

Abbit Meeting Innovators uit Turnhout pakt in juni van dit jaar uit met een wereldprimeur tijdens The FRESH Conference in Barcelona. Je kan rustig thuis in je zetel blijven zitten en je tijdens het congres laten vertegenwoordigen door een robot, die in jouw plaats kan rondrijden op de locatie en gesprekken aanknopen met andere deelnemers. “Dit lijkt erover”, geeft Abbit-zaakvoerder en initiatiefnemer Maarten Vanneste toe, “maar dit is precies waar het FRESH om te doen is.” De conferentie richt zich namelijk naar meetingplanners. “We willen de deelnemers tonen wat er allemaal kan”, aldus Vanneste.

The FRESH Conference vindt dit jaar voor het eerst plaats in Barcelona, nadat de voorbije jaren de deelnemers verzamelden in Kopenhagen. Die deelnemers zijn meer dan 300 meeting- en congresplanners uit bijna 50 landen. “Zij komen op FRESH hun kennis aanscherpen en kennissenkring uitbreiden. Het congres gaat over nieuwe technologie, bijzondere technieken en innovatieve formats die kunnen worden ingezet om meetings en events te verbeteren”, zegt Maarten Vanneste.

Vier manieren van deelnemen
Naast de deelnemers ter plaatse zijn er nog een paar honderd mensen die het congres online volgen. “Er zijn vier manieren om deel te nemen aan FRESH”, vertelt Vanneste. “Velen kijken naar de webcast op hun eigen werkplek en doen mee via Twitter. Anderen zitten in een hub, zoals bijvoorbeeld in de RAI in Amsterdam, en kijken samen. Ze kunnen ook vragen stellen via een videokanaal. De meest innovatieve manier van deelname op afstand is het huren van een robot die je ook laat rondkijken. En helemaal het topniveau is een robot die voor de deelnemer kan rondrijden op het congres en een gesprek kan voeren met de on site deelnemers. Dit is nooit getoond”, benadrukt Maarten Vanneste.

The FRESH Conference vindt plaats van 21 tot 23 juni 2015 in de Hesteria Toren in Barcelona.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer