Nieuws Kempen Abbit viert twintig jaar partnerschap met Imex in Frankfurt

Abbit viert twintig jaar partnerschap met Imex in Frankfurt

Abbit viert twintig jaar partnerschap met Imex in Frankfurt

BEERSE – Het videoproductiebedrijf Abbit viert een dubbele verjaardag. Abbit is veertig geworden en is al twintig jaar partner van de internationale Imex beurs in Frankfurt. Imex is een toonaangevende beurs voor bedrijfsevents.

Maarten Vanneste richtte Abbit op in 1982. Twintig jaar later kwam Imex naar Europa, om in Frankfurt een eerste beurs te organiseren. Abbit was er vanaf het eerste moment bij.

De voorbije twintig jaar heeft de tijd niet stilgestaan. In de bedrijven werden smartphones en digitale vergaderplatformen geïmplementeerd. Abbit stond hierbij steeds op de eerste rij en volgde elke innovatie op de voet. Zo behield het bedrijf ook het vertrouwen van de internationale beurs.

In 2018 werd het Turnhoutse Abbit een onderdeel van de PFL-Groep en verhuisde het videoproductiebedrijf naar Beerse. “Die fusie maakte dat we in een groter team terechtkwamen, nieuwe infrastructuur, maar ook expertise in videoproductie konden delen, én een kantoor in Barcelona kregen”, zegt Maarten Vanneste. “Daarom is Abbit nu, meer dan ooit, een innovatieve kracht in het ondersteunen van vergaderingen en conferenties.”‘

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.