Nieuws Kempen Abitare opent interieur-showroom, speciaal voor compacte ruimtes

Abitare opent interieur-showroom, speciaal voor compacte ruimtes

Abitare opent interieur-showroom, speciaal voor compacte ruimtes

GEEL – Interieurzaak Abitare heeft dit weekend zijn derde showroom geopend. Opvallend: de zaak heeft nu maar liefst twee showrooms in Geel. Die hebben wel elk hun eigen karakter.

Abitare opende dit weekend op de Antwerpseweg in Geel zijn derde showroom. De andere twee zijn te vinden aan het hoofdfiliaal in de Puntstraat in Geel en in Brasschaat. Deze derde showroom is specifiek voor wie een interieur zoekt voor een compactere omgeving.

“We ondervonden dat klanten in de bestaande interieurzaken soms niet het juiste ruimtegevoel kregen van de woning waarvoor ze meubels zochten”, stelt zaakvoerster Terry Knijff. “Voor hen was het moeilijk om zich een voorstelling te maken van hoe zo’n interieur bij hen thuis, in een tweede verblijf of bij het ‘kleiner gaan wonen’ kan zijn. Om daaraan tegemoet te komen, starten we nu met Abitare Compact Wonen. Daar tonen we hoe je kleine ruimtes groots kan inrichten met budgetvriendelijke oplossingen.”

De nieuwe showroom is te vinden in het pand waar Abitare oorspronkelijke was gevestigd, toen Terry Knijff haar zaak tien jaar geleden oprichtte. Na drie jaar volgde de vestiging in Brasschaat en in 2018 verhuisde Abitare Geel naar de Puntstraat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.