accel

Accel lijft Napcom (Minderhout) in

accelAccel Computer Service, met hoofdzetel in Edegem, heeft de krachten gebundeld met sectorgenoot Napcom uit Minderhout. De activiteiten worden verder gezet onder de naam Accel. Met de samenwerking beschikt Accel nu over kantoren in Edegem, Herentals en Minderhout. In totaal werken er 45 mensen voor het bedrijf.

“Als grotere groep staan we sterker om te beantwoorden aan de groeiende vraag van kmo’s om hun ICT-diensten uit te besteden en hen te begeleiden naar cloudoplossingen. Dankzij de geografische spreiding kunnen de medewerkers voortaan vanuit 3 locaties werken. Dat laat hen toe om sneller bij de klanten te zijn en de files zoveel mogelijk te vermijden”, zegt Marc De Swaef, managing director van Accel.

Accel profileert zich als de IT-partner voor kmo’s met geen of beperkte interne IT-ondersteuning. Op dit moment doen 876 bedrijven een beroep op het bedrijf.

Vaste prijs
Via het concept Managed Services doet Accel het volledige beheer van de IT-infrastructuur van kmo’s voor een vaste prijs per maand. De Accel-servicedesk is voortaan op 3 locaties permanent actief. Elke vraag of opdracht wordt geregistreerd en bewaakt in het ticketingsysteem Autotask. Dit garandeert een snelle en correcte opvolging van alle gemelde storingen.

“Een belangrijk thema is de veiligheid. De IT-infrastructuur van een bedrijf wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei dreigingen, zowel van buitenaf als interne dreigingen. We begeleiden al meer dan 20 jaar kmo’s in het opstellen van een afdoende beveiliging voor hun IT-infrastructuur”, aldus nog Marc De Swaef.