Nieuws Kempen Acco Accountants opent vestiging in Herenthout

Acco Accountants opent vestiging in Herenthout

Acco Accountants opent vestiging in Herenthout

acoHet Antwerpse accountantskantoor Acco Accountants heeft een nieuwe vestiging geopend in Herenthout. “In de Kempen steekt nog veel potentieel”, zegt partner Sven Cornelis. “Ook de mobiliteitsproblematiek speelt uiteraard een rol. Probeer maar eens op een gewone werkdag vlot vanuit Wilrijk naar pakweg Geel te rijden.”

Acco is in 1983 door de vader van Sven Cornelis opgericht als eenmanszaak. De onderneming is in al die jaren sterk doorgegroeid en werkt nu  vanuit Wilrijk met liefst 18 man, waaronder verschillende partners. De expansie is in de afgelopen jaren onafgebroken doorgetrokken. Omdat de markt op de as Antwerpen-Mechelen-Brussel onderhand nagenoeg vol zit keek Acco de laatste maanden vooral in de richting van de Kempen. “Wij hebben in dit opzicht Johan Horemans ingeschakeld, een man die een breed netwerk heeft in de regio en ons bedrijf voorheen al kende.  Johan leidt ons nieuw kantoor in Herenthout en kan steeds een beroep doen op de ondersteuning van het hoofdkwartier.”

Johan Horemans werkt ondertussen vanuit de Atealaan met een ploeg van drie mensen. “Wij mogen hopen dat hij het kantoor in de komende jaren verder zal opwerken. Maar daar nemen wij onze tijd voor. Wij viseren als Acco vooral het middensegment van de markt door direct bruikbaar advies aan te bieden op alle boekhoudkundige en fiscale vragen. Wij kunnen daarbij een volledig pakket aanbieden dat helemaal afgestemd is op de individuele behoeften.”

Acco werkt binnen het samenwerkingsplatform van de Geneva Group International trouwens ook internationaal. De Geneva Group International is na de traditionele big four (KPMG, PWC, Deloitte en Ernst & Young) wereldwijd de zesde grootste partij van accountants, fiscalisten en juristen. “We kunnen met onze klanten dus ook internationale probleemstellingen aan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.