Nieuws Kempen Acerta heeft nieuwe kantoordirecteur in Turnhout en plant nieuw kantoor in Geel

Acerta heeft nieuwe kantoordirecteur in Turnhout en plant nieuw kantoor in Geel

Acerta heeft nieuwe kantoordirecteur in Turnhout en plant nieuw kantoor in Geel

TURNHOUT, GEEL – Nathalie Van Tongel is sinds 1 juli kantoordirecteur bij dienstengroep Acerta in Turnhout. Zij zal ook de leiding van het geplande kantoor in Geel op zich nemen.

Acerta, dat al kantoren heeft in Lier, Turnhout en Mechelen, wil zijn aanwezigheid in de regio nog versterken om aan de lokale behoeften van werkgevers en bedrijfsleiders te voldoen. Nathalie Van Tongel krijgt daarin een belangrijke rol.

De nieuwe kantoordirecteur van de vestiging in Turnhout werkte in het verleden als operations manager bij het uitzendbedrijf Manpower en stapte in 2019 over naar Acerta, waar ze het kantoor in Hasselt aanstuurde.

De Kempense keert nu terug naar haar eigen streek. Hier wil ze sterk inzetten op klantenrelaties. Ze leidt een team van vijftien payroll advisors, samen met een teamleader.

Om nog zichtbaarder aanwezig te zijn in de regio, opent Acerta ook een vestiging in Geel. De openingsdatum wordt binnenkort bekendgemaakt. Nathalie Van Tongel: “We kennen de HR-issues waar kmo-zaakvoerders dagelijks mee worstelen en willen onze expertise, kennis en ervaring graag ter beschikking stellen om hen het leven gemakkelijker te maken. We willen als partner die zorgen wegnemen, zodat de zaakvoerder enkel moet denken aan zijn core business: ondernemen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.