Nieuws Kempen Acht faillissementen deze week

Acht faillissementen deze week

Acht faillissementen deze week

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de bvba Beho Consult, Peerdekensstraat in Vosselaar op dagvaarding failliet verklaard. Het gaat om een adviesbureau. Ria Piedfort en Petra Willems zijn de curatoren.

Aan de Eikendreef in Vosselaar is de bvba Pen failliet nadat de bedrijfsleiding werd gedagvaard. Pen verzorgde drukwerk en aanverwante activiteiten. De curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

De bvba B.G.D. uit de Amalia Van Solmsstraat in Turnhout tekende voor de handel in voertuigen. De faling kwam er na dagvaarding door schuldeisers. Ronny Ceusters treedt op als curator.

Wendy Janssens uit de Voorheide in Arendonk legde zelf de boeken neer van haar café De Tramhalte. De zaak is nu in handen van curator Mark Bruurs.

De cv Brenda Bijns, Molenstraat 13 in Baarle-Hertog, baatte een frituur uit. De zaakvoerders gooiden zelf de handdoek in de ring. Ook de zaakvoerster is failliet verklaard. De onderneming had nog één bediende in dienst. De curator in dit dossier is Johan Van Cauwenberg.

De in Kabul geboren Jahish Babrak uit Mol heeft zelf de boeken neergelegd van zijn schoenenwinkel Vanity aan Zelm. De rechtbank stelde Antje Van Overstraeten en Gert Hermans aan als curatoren.

Het licht gaat uit bij de cv Wonnink Bouw, een bouwonderneming gevestigd aan Klein Ravels in Ravels. Ook zaakvoerder Bernardus Wonnink heeft zelf de stekker uit het contact getrokken. De curator in dit dossier is Ronny Ceusters.

De bvba Nowi Aardbeien, een tuinbouwbedrijf gevestigd aan de Bergenstraat in Minderhout bij Hoogstraten is failliet op bekentenis. Advocaat An Notelteirs handelt de zaak verder af.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer