Nieuws Kempen Acht faillissementen uitgesproken door rechtbank

Acht faillissementen uitgesproken door rechtbank

Acht faillissementen uitgesproken door rechtbank

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft gisteren acht ondernemingen failliet verklaard.

Alain Emmunuel bvba, actief in haarverzorging aan de Gebroeders De Winterstraat 11 in Lille, werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

Bouchkira Badreddine baatte aan de Parklaan 55 in Turnhout een schrijnwerkerij uit en werd op dagvaarding failliet verklaard. Curator is Ronny Ceuster.

In de Sint-Martinusstraat 30 in Retie valt na dagvaarding het doek over Infotechnik International bvba, actief in het vervaardigen van computers en randapparatuur. Curatoren Rudi Van Gompel en Tom Robeyns handelen het faillissement verder af.

Nog in Retie moet markt- en straathandel Awalou bvba, Kabienstraat 10, de activiteiten stopzetten na dagvaarding. Ook in dit dossier zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns de curatoren.

In Hulshout is bouwondernemer Ivan Heens, Grote Baan 241/1, failliet verklaard nadat hij zelf de boeken neerlegde. Curatoren Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters handelen verder af.

Ook bouwondernemer Kurt Verschueren, Gelmelstraat 123 in Hoogstraten, gooide de handdoek. Katty Somers is curator in deze zaak.

Bezettingswerken Freddy Daems, Zandhoefstraat 7 in Geel, vroeg zelf het faillissement aan. De rechtbank stelde Tom Vandecruys aan als curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer