ACS_Afbeelding

AC|S en Jansen Keukens: onafscheidelijk in de Kempen

Al meer dan 3 decennia maakt Jansen Keukens naam in de wereld van keukens en interieur. Al meer dan 3 decennia is het bedrijf uit Hoogstraten ook vaste klant bij Ac|s Accountants en Belastingconsulenten. Een samenwerking die steunt op vertrouwen, begeleiding en advies. “En niet onbelangrijk: eentje die in een losse, aangename sfeer verloopt”, zegt Bob Jansen, medezaakvoerder van Jansen Keukens.

Met een hoofdzetel en modern atelier in Hoogstraten en twee toonzalen in Wuustwezel en Wijnegem richt Jansen Keukens zich op maatwerk en een professionele afwerking. En dat gaat verder dan keukens alleen. “Ook maatkasten, winkelinrichtingen of volledige interieurprojecten brengen we tot een goed einde”, vertelt Bob.

Voor haar fiscaal advies zit Jansen Keukens sinds jaar en dag bij Ac|s. “Initieel bij Fred De Gruyter – zelfs als 15de klant – die sinds 2013 deel uitmaakt van Ac|s”, vertelt Roel Fleerakkers, partner bij Ac|s. “Daarbij verzorgen we de volledige boekhouding, met collega Leen al 25 jaar als vast aanspreekpunt, maar gaan we ook véél verder in adviesverlening.”

Digitaal met Ac|s Connect

Een groot deel verloopt sinds enkele jaren digitaal via Ac|s Connect. Jansen Keukens laadt er alle aankoopfacturen op en verzend er alle verkoopfacturen. Een hele verandering, want vroeger verzamelde Jansen Keukens alle facturen in mappen. Eén map per maand. Ook vandaag blijft de onderneming qua volume facturen in de top staan bij de klanten van Ac|s. De stap naar een digitale boekhouding maakt vandaag een wereld van verschil.

“Voor alle partijen loopt het op deze manier veel vlotter”, legt Roel uit. “Ook wij kunnen efficiënter de cijfers doornemen en de volledige boekhouding op ons nemen. Die efficiëntie maakt ook ruimte voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan adviesverlening rond overnames of vastgoedplannen. Bij Jansen Keukens is ook de volgende generatie er recent bijgekomen en kan er ook advies worden ingewonnen rond successieplanning en familiale overdracht bijvoorbeeld.”

Bob Jansen en Roel Fleerakkers

Dichtbij klanten

“We hebben een erg korte communicatielijn en weten ook dat we voor raad en daad bij Ac|s terecht kunnen. Bovendien hoeven we op dat advies geen weken te wachten. Ze staan meteen voor ons klaar en dat is een sleutelfactor in een succesvolle samenwerking”, aldus Bob.

Ook de lokale verankering is volgens Bob een belangrijke troef. “Je voelt dat Ac|s een sterk lokaal netwerk heeft. Zijn er bijvoorbeeld vastgoedplannen, dan weten ze meteen de koppeling te maken met de juiste bank, advocaat, deskundige, … en kan je met een gerust gevoel verdere stappen zetten.”

 

Ac|s Accountants en belastingconsulenten gevestigd in Brecht, Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels en Turnhout.