Nieuws Kempen AC|S opent weldra nieuw kantoor in Minderhout

AC|S opent weldra nieuw kantoor in Minderhout

AC|S opent weldra nieuw kantoor in Minderhout

ACS_be_simulatie_minderhout_persHet kantoor van AC|S Accountants & belastingconsulenten in Meer sluit de deuren en verhuist naar een nieuwe locatie aan de Desmedtstraat in Minderhout. Daar is meer plaats voor de eigen werknemers en om klanten te ontvangen. 7 december opent het nieuwe kantoor.

Het is de ambitie van AC|S Accountants & belastingconsulenten om zijn klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden bij hen in de buurt. Dat vertaalde zich naar een expansieve groei de afgelopen jaren. Groeien betekent voor AC|S permanent investeren in de professionaliteit van de medewerkers en in up-to-date informaticasystemen. Het betekent ook investeren in kantoren waar het prettig werken is en waar de klanten zich welkom voelen.

De verhuizing vanuit de kantoren van Meer naar de nieuwe locatie in de Desmedtstraat in Minderhout is voor AC|S dan ook een logische stap. In Meer was er immers plaatsgebrek om klanten professioneel te onthalen.

Beperkt aanbod
Het was geen makkelijke zoektocht, getuigen kantoorhouders Roel Fleerakkers en Koen Theys: “Het aanbod aan middelgrote kantoorruimtes is hier eerder beperkt. Misschien zijn we ook wat veeleisend geweest: we zochten immers naar een rustgevende werkomgeving waarin onze medewerkers optimaal kunnen functioneren maar waar we onze klanten ook in alle discretie kunnen ontvangen.”

AC|S onderscheidt zich door een klantgerichte dienstverlening vanuit een sterke expertise. En dat voor de organisatie van de administratie, voor het verstrekken van up-to-date fiscaal advies en voor persoonlijke begeleiding en consulting bij het leiden van ondernemingen. Het bedrijf mag talloze bedrijven uit de Kempen tot zijn klanten rekenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Westerlo
Geel

Waarschuwing voor phishing-mails

ABF Kempen uit Westerlo en Geel kreeg de afgelopen dagen al verschillende berichten van klanten die valse e-mails ontvingen. Zaakvoerder… Lees meer

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer