ADD ADD-Design biedt nu opleidingen aan in de Metaverse. Foto: ADD-Design

ADD-Design biedt nu opleidingen aan in de Metaverse

MERKSPLAS – Marketingbureau ADD-Design, dat zich richt op digitale oplossingen, heeft aangekondigd dat het opleidingen aanbiedt in de Metaverse. Dit is een primeur in de wereld van de digitale marketing en het bedrijf hoopt hiermee zijn klanten te helpen zich voor te bereiden op de toekomst van marketing.

De Metaverse is een virtuele wereld waarin gebruikers kunnen interageren met digitale objecten en andere gebruikers in een 3D-omgeving. Het wordt gezien als de toekomst van het internet en het is al snel duidelijk geworden dat de metaverse een belangrijke rol zal spelen in de toekomst van de digitale marketing.

ADD-Design heeft daarom besloten om zijn klanten te helpen deze nieuwe realiteit te begrijpen door opleidingen aan te bieden die specifiek gericht zijn op en in de Metaverse. De opleidingen omvatten onderwerpen als het laten groeien van jouw social media of jouw website hoger laten verschijnen in de zoekresultaten.

LEES OOK: https://www.made-in.be/kempen/add-design-uit-merksplas-is-meest-innovatieve-marketingbureau-van-belgie/

Volgens ADD-Design is het belangrijk voor bedrijven om nu al te beginnen met het begrijpen van de Metaverse en hoe het kan worden gebruikt om klanten te bereiken en betrokken te houden. Door de opleidingen die het bedrijf aanbiedt, kunnen klanten leren hoe ze deze nieuwe technologieën kunnen gebruiken om hun bedrijf te laten groeien en hun klantenbestand te vergroten.

Info: https://www.add-design.be/nl_nl/metaverse-opleidingen/