AdminWorx – netwerkevent ten voordele van jeugdbrandweer Foto: rr

AdminWorx uit Nijlen organiseert evenement ten voordele van jeugdbrandweer

Tim Marien, zijn echtgenote Els Sleeckx en Niki Mertens , zaakvoerders van AdminWorx , een Nijlens bedrijf dat administratieve ondersteuning biedt, organiseren regelmatig netwerkevenementen. Op 26 oktober organiseren zij in Hulshout Networx, een evenement waarvan de opbrengst bestemd is voor de jeugdbrandweer Rivierenland.

“Ik ga graag naar netwerkevenementen en in de zomer hebben we er zelf twee georganiseerd”, begint Tim. “Daar kwamen wel wat bedrijfsleiders op af. Ik wou er in de herfst ook nog een organiseren, maar ik wou het nu voor een goed doel doen. Het moest ook iets kleinschaligs zijn en liefst lokaal”

Brandweerfamilie

Els had direct een idee. “Ver moest ik niet zoeken, want mijn zoon Arno is bij de jeugdbrandweer Rivierenland en die zijn steeds op zoek naar fondsen. Hij is al enkele jaren lid van deze jeugdbrandweer, die nog niet zo bekend is bij het grote publiek. Arno trekt samen met twee vrienden uit Nijlen en een uit Duffel naar de kazerne waar ze samen met een twintigtal anderen onderricht krijgen van ervaren brandweerlui die hen vrijwillig komen opleiden. Op het netwerkevenement komen ze ook een demonstratie geven. Arno is de enige van de vier die niet uit een brandweerfamilie komt, hij is gewoon bezeten door de brandweer en heeft bijna net als zijn drie vrienden zijn opleiding in de cadettenkazerne in Brugge voltooid, dan ben je zo goed als een echte brandweerman.”

Niki hoopt dan ook dat er veel volk naar het evenement komt. “De opbrengst van het diner gaat naar de jeugdbrandweer, er zijn ook nog sponsors en er wordt een tombola georganiseerd. Inschrijven kan nog tot 19 oktober en het geld zal zeker goed besteed worden.”