Nieuws Kempen Advocaat Bas Van Olmen versterkt Legisto

Advocaat Bas Van Olmen versterkt Legisto

vlnr: René Beckers, Steven Hooyberghs, Pascale Wijns, Bas Van Olmen, Mady Jamar, Guy Branders

Advocaat Bas Van Olmen versterkt Legisto

Legisto, de groepering van verschillende advocatenkantoren uit de Kempen, krijgt versterking van advocaat Bas Van Olmen. Advocaat Bas Van Olmen behandelt binnen Legisto voornamelijk dossiers in familierecht (in het bijzonder erfrecht), maar ook meer algemeen vermogens- en verbintenissenrecht.

 

 

Bas Van Olmen: “Ik leerde Legisto kennen tijdens een zomerstage bij advocaat René Beckers in 2015. Toen er in 2017 bij advocaat Jacques Helsen een positie als stagiair vacant kwam, heb ik dan ook niet geaarzeld. Het is fijn om nu ook officieel te kunnen toetreden tot een groep van bekwame en gedreven, maar ook menselijke en correcte advocaten.”

Legisto ontstond in 2014 als een samenwerkingsverband tussen verschillende advocaten uit Geel, Herentals, Mol en Turnhout. Elke advocaat heeft zijn eigen specialiteiten om dienstverlening van hoog niveau te kunnen garanderen. Tegelijk is de werking in elk kantoor kleinschalig en dus flexibel. Legisto is vlot bereikbaar met kantoren over heel de Kempen.

De advocaten van Legisto behandelen dossiers in onder meer familierecht, echtscheiding, vereffening, verdeling, erfrecht, handelsrecht, vermogensrecht, arbeidsrecht, verkeersrecht, ruimtelijke ordening, vreemdelingenrecht, strafrecht en verbintenissenrecht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.