Nieuws Kempen Advocate Lut Luyten opent LLodge, een unieke event-locatie

Advocate Lut Luyten opent LLodge, een unieke event-locatie

Foto: LLodge

Advocate Lut Luyten opent LLodge, een unieke event-locatie

GROBBENDONK – Lut Luyten stelt haar recent gerenoveerde familiedomein in de Grobbendonkse bossen open. Met LLodge biedt ze er een nieuwe unieke event-locatie aan.

Aanvankelijk dacht advocate Lut Luyten, die het grootste deel van haar volwassen leven tussen Kortrijk en Knokke doorbracht, tijdens de pandemie even neer te strijken op het familiedomein aan Klein-Gentstraat in Grobbendonk. Gedreven door passie en enthousiasme mondde haar retreat echter uit in het ambitieuze project ‘LLodge’. Het prachtige gerestaureerde domein van 12 hectare straalt een en al rust en respect voor de natuur uit. Tegelijk biedt het tal van mogelijkheden voor unieke privé en professionele get-togethers. “Er wordt hier al lang niet meer gejaagd maar ik wilde de sfeer van de jachtdiners van weleer doen herleven door het landgoed toegankelijk te maken voor unieke evenementen”, vertelt de dame des huizes. “Tegelijk staat LLodge voor een ideale afzondering voor wie in beperkte kring wil herbronnen. Ik wil mensen beroeren, hen raken door mijn levenskunst. In mijn LLodge haal je de rustgevende energie uit de alomtegenwoordige schoonheid. Ik wil mijn verhaal van hoop en van warmte delen met mijn gasten.”

Specialisten

Lut Luyten liet zich voor de creatie van LLodge omringen met de allerbeste specialisten om een totaalbeleving te bereiken. Martin Wirtz, landschapsarchitect en zoon van Jacques die de oorspronkelijke tijd aanlegde, zette het werk van zijn vader voort en breidde de tuin verder uit. Het interieurdesign is van de hand van Axel Vervoordt en Eddy Dankers nam het schilderwerk op zich.

Het hoofdgebouw ‘Main House’. Foto: LLodge

Vier vestigingen

Het domein bestaat uit vier vestigingen die apart of gezamenlijk afgehuurd kunnen worden. De oorspronkelijke boerderij werd volledig gerenoveerd en herdoopt tot Main House. Dit hoofdgebouw telt vier slaapkamers en is voorzien van een volledig ingerichte keuken en een dinerruimte die tot dertig gasten kan ontvangen met ‘in house’ catering oplossingen. De Orangerie, een bijhuis van het hoofdgebouw, is een intiemere ruimte waar in kleinere groepen kan genoten of gewerkt worden. Daarnaast biedt het recent opgerichte Garden House een prachtig uitzicht op de tuin. In het bos treffen bezoekers bovendien de Tipi met open haard aan, samen met de aanpalende open tent The Hunting Hut en haar gezellige bar.

Info: http://www.llodge.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.