Advocaten zetten nieuwbouw van +1 miljoen

Mploy advocaten sociaal recht, momenteel gevestigd in Herselt, investeert meer dan 1 miljoen euro in nieuwe kantoren in Westerlo. De werkzaamheden zijn zopas gestart. Tegen eind volgend jaar willen de juristen verhuizen naar de nieuwbouw.

"Omwille van een gestage uitbreiding van zowel onze activiteiten als het aantal medewerkers is de huidige infrastructuur in Herselt te klein geworden. De nieuwe kantoren en vergaderruimtes langs de ring in Westerlo hebben een totale oppervlakte van ca. 450 vierkante meter", vertelt vennoot Ludo Vermeulen.

Moderne inrichting
Zijn collega Geert Michiels vult aan: "Naast de centrale ligging en vlotte bereikbaarheid zal ook de moderne  inrichting - met verschillende technische snufjes en nieuwe communicatiemogelijkheden - zijn voordelen bieden. Zo spelen we nog meer in op de behoeften van ons cliënteel."

Mploy advocaten sociaal recht is een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht met kantoren in Herselt, Hasselt en Mechelen. Het telt 17 medewerkers waaronder 12 advocaten.