Nieuws Kempen Advocatenkantoor zoekt versterking om groei voort te zetten

Advocatenkantoor zoekt versterking om groei voort te zetten

Foto: AGLO's Business Law

Advocatenkantoor zoekt versterking om groei voort te zetten

TURNHOUT – AGLO’S Business Law heeft sinds de oprichting in 2021 een flinke groei doorgemaakt. Het afgelopen jaar kwamen er drie nieuwe collega’s bij en het Turnhoutse advocatenkantoor is nog op zoek naar versterking.

Bij AGLO’S Business Law profileren ze zich als legal eagles. Het kantoor in Turnhout wordt dan ook toepasselijk hun arendsnest genoemd. De advocaten ontzorgen ondernemers proactief met hun scherpe blik en scherpe pen. Dat noemen ze ‘legal strategy’, een flitsend woord voor het uitstippelen van het gewenste ondernemerspad voor bedrijven. Sinds de oprichting in 2021 kende het Turnhoutse advocatenkantoor een flinke groei met onder meer de inlijving van drie nieuwe collega’s.

Dynamische groep

Managing partner Veerle Verhaegen is blij met de groei van het bedrijf. “We couldn’t be happier dat we met deze dynamische groep de vleugels mogen uitslaan vanuit ons (arends)nest in Turnhout. We zijn een team met bakken ervaring, maar kunnen ook genieten van de frisheid van onze nieuwelingen. Bovendien willen we graag blijven groeien, zodat we zoveel mogelijk ondernemers kunnen bijstaan in het maken van moeilijke keuzes. Daarom zijn we nu op zoek naar een ervaren advocaat om ons mee te ondersteunen én een office manager.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.