Nieuws Kempen Ago start in-house kantoor bij Special Fruit

Ago start in-house kantoor bij Special Fruit

Ago start in-house kantoor bij Special Fruit

Special Fruit is een wereldwijde importeur van gezonde bessen en exotisch fruit in Meer (Hoogstraten). Het bedrijf heeft veel nood aan flexibele contracten, en Ago Jobs & HR is nu de vaste partner on site.

Voor Ago betekent de opening van het kantoor op de site van Special Fruit ook het eerste kantoor in een geheel nieuwe regio. “De regio rond Turnhout-Hoogstraten was nog een blinde vlek voor Ago. Onze dichtstbijzijnde kantoor was in Kapellen”, vertelt district manager Andy Malfliet.

Ago Jobs & HR heeft voor Special Fruit een team van 5 mensen samengesteld. “Een bedrijf als Special Fruit is heel piekgevoelig. Vast werken er zo’n 60 medewerkers, maar tijdens drukke momenten zijn er 150 tot 180 arbeidskrachten nodig. Die worden ingevuld met flexibele contracten. Economisch gezien zijn korte lijnen hier heel belangrijk”, weet Malfliet nog.

Tegelijk opent Ago Jobs & HR een nieuw kantoor in Hoogstraten. Ook hier is de samenwerking met Special Fruits in de verf gezet. “Het kantoor hier is ‘gebrand’ volgens de stijl van onze partner.”

Ago heeft zijn hoofdkantoor in Kortrijk, en werd in 1986 opgericht door Marleen Vervaeke. Het is voor 100% in handen van de familie Vervaeke: haar dochters zetten de droom van hun intussen overleden mama verder. “Ago heeft intussen meer van 100 kantoren en 26 in-house kantoren bij bedrijven. We zijn niet gegroeid door overnames, maar wel door de ambitie van onze medewerkers”, besluit Malfliet.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.