AJ DESSERTS

AJ Desserts groeit fors en verhuist naar bedrijvenpark

AJ Desserts uit Merksplas, onder meer bekend van de merknaam ‘Verse Rijstpap’, heeft haar intrek genomen in een gloednieuw pand. Na een forse groei van het familiebedrijf drong een verhuis zich op.

AJ Desserts bereidt niet alleen de gekende verse ambachtelijke rijstpap, maar ook chocomousse, tiramisu en speculaasmousse. De Kempense onderneming kende de afgelopen tijd een forse groei en dus drong een verhuis zich op. “Ons medewerkersaantal steeg van vijf naar tien en dus begonnen we uit te kijken naar een grotere locaties”, vertelt zaakvoerder Guy Schrauwen. “Dat we uiteindelijk in Merksplas gebleven zijn, is natuurlijk geen toeval. Onze zoektocht naar een geschikte locatie bracht ons wel naar onder meer Beerse en Rijkevorsel, maar toen bleek dat er ruimte vrij kwam op het bedrijvenpark aan Veja, was de knoop snel doorgehakt. Ons hart ligt namelijk in Merksplas.”

Voortaan is AJ Desserts gelegen aan Veldenbergstraat 73 A 2. “We hebben van twee bedrijfsunits één gemaakt. Zo is er voldoende ruimte voor de productie en de administratie. Alle afdelingen zijn nu mooi gescheiden en onze medewerkers hebben een eigen refter. Op de vorige locatie werd het middagmaal genuttigd bij ons in huis en liepen werk en privé dus voortdurend door elkaar.”

http://www.verserijstpap.be