Nieuws Kempen Al Sabroso gaat door tot eind september

Al Sabroso gaat door tot eind september

Al Sabroso gaat door tot eind september

WESTERLO – Al Sabroso, het pop-up restaurant dat deze zomer te vinden is op het domein van Kamp C in Westerlo, gaat nog wat langer door dan oorspronkelijk gepland. Door het concept in open lucht ervaren klanten een bezoek aan dit restaurant als heel veilig.

Al Sabroso startte op 16 juli als een tijdelijk openluchtrestaurant op het domein van Kamp C. Het is een initiatief van ondernemer Jan Caers van Sesam Events die zo een alternatief had gevonden nu de event sector al maanden is lam gelegd. Normaal gezien had Al Sabroso op 15 augustus zijn laatste dag. Maar  het restaurant blijft nog 6 weken langer open. “In de afgelopen periode zijn er weer een aantal ernstige coronamaatregelen genomen voor de horeca”, vertelt Jan Caers. Daardoor kregen wij op 3 dagen zo’n 180 annuleringen. Groepen van 8 of 10 mensen konden niet meer komen. Dus heb ik bekeken hoe we de schade konden inhalen.  We zetten nu in op bubbels en families. Grotere groepen delen we op in 2 bubbels.”

Al Sabroso heeft deze zomer al kunnen rekenen op heel wat belangstelling. Het pop-up restaurant valt goed in de smaak.

“Het voordeel is dat het echt buiten is, weliswaar onder een spantent. Daardoor voelen mensen zich hier veilig binnen de corona context. Onder meer daarom is beslist het initiatief nog te verlengen tot eind september. We hebben dat voorgelegd aan de verscheidene partners, waaronder Kamp C, en die gingen allemaal akkoord.”  Op die manier is een manier gevonden om een tegenslag op te vangen voor Al Sabroso, dat op zich al ontstaan was om de tegenslag op te vangen voor Sesam Events. “We geven niet op. Je moet wel even op je tanden bijten en zeggen: komaan, niet opgeven. Maar ik wil niet in een hoekje gaan zitten kniezen”, zegt Jan Caers.

Al Sabroso blijft dus open tot eind september op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag. Reserveren kan via www.alsabroso.be, telefonisch op 0479/600 990  of per mail naar reservatie@alsabroso.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.