Nieuws Kempen Al Sabroso zorgt voor sfeervolle en smakelijke zomer in eigen land

Al Sabroso zorgt voor sfeervolle en smakelijke zomer in eigen land

Al Sabroso zorgt voor sfeervolle en smakelijke zomer in eigen land

WESTERLO – Eventorganisator Sesam Events heeft zijn activiteiten aangepast naar een corona-zomer. Grote events organiseren zit er voorlopig toch nog niet in. En omdat veel mensen deze vakantie in eigen land blijven, biedt Sesam Events een maand lang een pop-up restaurant aan. Het heet Al Sabroso en is te vinden bij Kamp C in Westerlo.

Helaas kennen we de realiteit die vele bedrijven, zoals Sesam Events, heeft getroffen. “Vanaf midden maart zijn alle events weggevallen’, vertelt Jan Caers van Sesam Events. “Ook ons bedrijf heeft zware klappen gekregen. We zijn nog volop aan het werken om dat weer te boven te komen. Maar we doen nu een resem activiteiten om zeker actief te blijven en creatieve uitdagingen te blijven opzoeken. Al Sabroso is er daar een van.”

Pop-up Al Sabroso is van 16 juli tot 15 augustus te vinden op Kamp C, het provinciaal domein op de grens van Westerlo en Olen. In een open setting onder een Velum spantent maakt Sesam Events er een gezellig kader en kunnen gasten genieten van een wekelijks veranderend menu. Dat wordt klaargemaakt op de Ofyr, een soort gietijzeren vuurschaal die barbecueën naar ‘the next level’ brengt.  “Het doet ons deugd dat we eindelijk opnieuw kunnen doen waar we goed in zijn: mensen blij maken en hen een toffe beleving aanbieden”, verzucht Jan Caers. “In Al Sabroso zijn de gasten welkom vanaf 19u. We onthalen hen met een aperitief en brengen hen dan naar hun bubbel. Er zijn bubbels mogelijk van 2 tot 15 personen. Daar serveren we dan een reeks hapjes, gerechten en ook een dessert. Rond 23u sluiten we telkens af. Op sommige dagen zal er ook live muziek zijn.”

Vooraf reserveren is uiteraard noodzakelijk. Dat kan iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 16 juli en 15 augustus. “We hopen nog wel uit te breiden naar woensdag en zondag”, verklapt Jan Caers.

Op deze manier kan Sesam Events financieel nog iets redden voor dit jaar, waarin evenementen wellicht een verre droom zullen zijn. “Het is niet zeker dat er dit jaar niks meer kan”, nuanceert Jan Caers. “We voelen dat bedrijven en mensen weer dingen willen organiseren, maar het moet natuurlijk volgens de regels verlopen. Dat vraagt extra werk en daar zijn wij de geknipte partij om particulieren en bedrijven daarin bij te staan.”

Reserveren voor Al Sabroso (min. 3 dagen vooraf) kan via reservatie@alsabroso.be , of telefonisch via 0479/600 990.

Reageer op dit bericht

Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Nieuw leven in de discotheek

Eigenaar geeft danstempel een make-over Eigenaar Fred Van Ostaijen vond een geschikte investeerder om Highstraat nieuw leven in te blazen.… Lees meer

Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer