Nieuws Kempen Albert Heijn levert nu ook in de Kempen vanuit Turnhout

Albert Heijn levert nu ook in de Kempen vanuit Turnhout

Albert Heijn levert nu ook in de Kempen vanuit Turnhout

TURNHOUT – De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn heeft opnieuw vijftig nieuw gemeenten aan zijn succesvolle leverdienst toegevoegd. Voortaan kan ook iedereen die woont of werkt in de Kempen online boodschappen bestellen.

Albert Heijn begon met zijn bezorgingen aan huis in de zomer van 2020. De plannen waren er al voor corona, maar dat iedereen ‘in zijn kot’ moest blijven, deed de nieuwe dienst geen pijn.

Cornelissen Company

De allereerste thuisleveringen gebeurden al vanuit het Turnhoutse verdeelcentrum van het Nederlandse transportbedrijf Cornelissen Company, dat daarvoor samenwerkt met haar Turnhoutse collega Van Rooijen.

Tweehonderd gemeenten

Albert Heijn rolde de dienst eerst uit in regio’s waar het zelf het meeste potentieel zag, met name de grote steden en de regio’s waar er nog geen fysieke winkels waren. Vandaag staat de teller op meer dan tweehonderd Vlaamse gemeentes waar boodschappen geleverd worden, goed voor zo’n 60% van alle Vlaamse adressen. Naast Albert Heijn aan huis voor particuliere klanten is er sinds twee maanden ook Albert Heijn op ’t werk, voor kmo’s en zelfstandigen die op factuur bestellen.

Nu ook in de Kempen

Voortaan kunnen ook Kempenaars gebruikmaken van de dienst.  “Ons aanbod van topproducten tegen hele scherpe prijzen past vandaag meer dan ooit bij de vraag van de klant”, zegt Raf Van den Heuvel, algemeen directeur van Albert Heijn België. “Ons verrassende assortiment en de Hollandse prijzen vinden met deze uitbreiding hun weg naar heel wat nieuwe klanten, zowel particuliere als zakelijke.”

Nieuwe aanwervingen

De dienst wordt volgens de supermarktketen enthousiast onthaald door haar klanten. Als de groei zich doorzet, werft Albert Heijn ook nieuwe mensen aan voor het distributiecentrum in Turnhout. Een levering thuis of op de zaak kan vanaf een bestelling van 50 euro en kost 5 euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.