Nieuws Kempen Albert Heijn maakt werk van Geelse vestiging

Albert Heijn maakt werk van Geelse vestiging

Albert Heijn maakt werk van Geelse vestiging

GEEL – De plannen voor een Geelse vestiging van Albert Heijn worden steeds concreter. De Nederlandse warenhuisketen heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor het project.

Albert Heijn heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor een vestiging in Geel. De Nederlandse supermarktketen was er al lang op zoek naar een pand en heeft intussen een locatie gevonden op de Molseweg. Het gaat om een terrein waar tot voor kort Garage Lievens en een woning op te vinden waren, maar die ruimen nu plaats voor een supermarkt van 2.000 vierkante meter met parkeerplaats voor 99 wagens.

Het is de bedoeling dat boven de supermarkt 10 appartementen komen. In de nieuwe Albert Heijn is werk voorzien voor vijftig mensen. Het openbaar onderzoek over de omgevingsvergunning loopt nog tot en met 31 juli.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.