Foto: Aldi Belgium

Aldi-winkel op Molsesteenweg een week gesloten voor herinrichting

De Aldi-winkel op de Molsesteenweg in Balen krijgt een nieuwe inrichting, waarbij klanten het versassortiment vooraan de winkel zullen vinden. Voor de herinrichting is de winkel een week gesloten.

Zaterdagochtend 10 juni om 8.30u opent de vernieuwde winkel opnieuw de deuren. Met de vernieuwde indeling wil Aldi het versassortiment een prominente plaats geven in de winkel. Zo vinden klanten in de vernieuwde winkel alle verse groente en fruit, vers vlees en verse vis onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel. Op die manier wordt een versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groente en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel.

“Negen klanten op de tien kopen vers bij Aldi. Met onze nieuwe winkelinrichting maken we het winkelen nog eenvoudiger voor hen”, zegt Annelies Janssens, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor in Turnhout. “Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groente en fruit, vers vlees en verse vis aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële.”

De bakkerijafdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties (de Aldi Specials) komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.

De nieuwe inrichting van de Balense vestiging past binnen een grootschalige vernieuwing van het winkelpark van Aldi. De discounter opent alle nieuwe en vernieuwde winkels volgens de indeling met vers vooraan. Nu zijn ook de bestaande winkels aan de beurt. Sinds 2022 kregen al meer dan 100 Aldi-winkels een nieuwe inrichting. Tegen het einde van dit jaar komt er nog een vijftigtal bij.