Nieuws Kempen Alelek opent 6de vestiging in Herentals

Alelek opent 6de vestiging in Herentals

Alelek opent 6de vestiging in Herentals

bouwelekGroep Alelek, een elektrogroothandel met hoofdzetel in Alken, heeft onder de naam Bouwelek in Herentals zijn 6de vestiging geopend. Van hieruit wil het de regio tussen Turnhout, Mechelen en Antwerpen beter bedienen. In het nieuwe filiaal, dat is ondergebracht in de vroegere gebouwen van TGK aan de Atealaan, zijn 8 mensen actief. Bouwelek beschikt er over een pand van 1.400 m2 op een terrein van zo’n 2.500 m2 dat werd aangekocht.

Bouwelek richt zich enkel op professionele klanten op het vlak van elektrotechniek, verlichting, domotica, camerabewaking, huishoudtoestellen, audio/video, enz. “Dat zijn elektro-installateurs, de industrie maar ook gemeentelijke diensten, onderwijsinstellingen enzovoort”, somt filiaalhouder Mark Van Esbroeck op. “Ons team bestaat vooral uit mensen die een achtergrond hebben in de elektrogroothandel. We willen van Herentals een goed draaiende vestiging maken en verwachten in minder dan een jaar al break-even te draaien. Het feit dat we over ervaren medewerkers beschikken, helpt ons daarin. Als elektrogroothandel vinden wij de persoonlijke ondersteuning van onze professionele klanten heel belangrijk.”

De andere vestigingen van Groep Alelek bevinden zich in Alken, Bree, Laakdal, Meise en Tielt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer