Nieuws Kempen Alive pakt uit met nieuw team voor advies op maat

Alive pakt uit met nieuw team voor advies op maat

Alive pakt uit met nieuw team voor advies op maat

Foto: Bert De Deken

Alison Stessens van Alive pakt uit met een nieuw team om haar afdeling Trainging & Consulting kracht bij te zetten. Ondernemers of bedrijfsleiders die een klankbord zoeken bij uitdagingen zoals het schrijven van een businessplan, het finetunen van een sales strategie of op zoek zijn naar scherpere inzichten in leiderschap of zaakvoering kunnen terecht bij Alive terecht voor advies op maat.

„Ik heb lang gezocht naar de juiste partners om mijn team te vervolledigen, en ik denk dat ik die nu gevonden heb. We beschikken over een aantal vaste kenniscoaches die in hun vakdomein heel wat expertise opgebouwd hebben. Dat vaste team vullen we desnoods nog aan met gasttrainers of -consultants.”

Enkele gekendere namen in het team: Sonja Kimpen (gezondheidscoach), Katrin Van de Water (coach personal branding), Martine Van Gorp (stemcoach en zakelijk coach), Ann Van den Eynde (marketeer), Geert Vyncke (strategisch KMO-adviseur)…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer