Nieuws Kempen Alle 3.200 Vip-plaatsen zijn verkocht op het BK veldrijden in Lille

Alle 3.200 Vip-plaatsen zijn verkocht op het BK veldrijden in Lille

Alle 3.200 Vip-plaatsen zijn verkocht op het BK veldrijden in Lille

bk lilleWie nog een Vip-ticket voor het Belgisch kampioenschap veldrijden aanstaande weekend op de Lilse Bergen wil, is eraan voor de moeite. Alle 3.200 Vip-plaatsen zijn uitverkocht, meldt Jef Van den Broeck van de organiserende vzw De Moedige Supporters. “Nieuw is dat heel wat bedrijven uit de streek met hun personeel komen en voor 20, 30 of 40 mensen tafels bestellen”, aldus de voorzitter.

Met thuisrijder Wout Van Aert als belangrijkste favoriet verwacht de organisatie zaterdag en vooral zondag de grote massa. Om alle Vips een plaats te kunnen geven, liet de organisatie 7 tenten recht zetten en wordt ook het strandgebouw ingepalmd voor de bijzondere gasten. “Blijkbaar draait de economie in de streek goed, want de duurste VIP-kaarten waren eerst de deur uit”, weet Van den Broeck. Zo’n duurste kaartje kost 220 euro + BTW en geeft je recht op het bijwonen van de cross, een bijzondere maaltijd en drank à volonté. Telenet komt met 300 genodigden naar de wedstrijd, bouwmaterialenhandel MPA met 225. “Verder zijn er vooral Kempense bedrijven die bij ons hun personeelsfeest houden”, zegt de voorzitter.

Extra inspanning
Dat al die Vips ook perfect de wedstrijd kunnen volgen zonder zelfs maar uit hun verwarmde tent te komen, is de verdienste van PFL. De specialist in beeld, klank en video uit Lille zelf installeert in alle VIP-ruimtes tientallen tv-schermen, zo ook de verlichting. “De uitdaging bestaat erin om het signaal naar al die verschillende locaties verspreid over het terrein te krijgen”, zegt Dominic De Gruyter, managing director van PFL. Zelf heeft hij een 50-tal relaties als Vip uitgenodigd. “We willen hen toch wel laten kennismaken met wat we daar allemaal realiseren. Daarnaast zijn we al jarenlang een partner van de Krawatencross. Nu zij een extra inspanning doen voor de organisatie van het Belgisch kampioenschap, wilden we ook een extra bijdrage leveren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer