Nieuws Kempen Alsan-Zelliën start na 99 jaar uitverkoop

Alsan-Zelliën start na 99 jaar uitverkoop

Alsan-Zelliën start na 99 jaar uitverkoop

VOSSELAAR/TURNHOUT – Alsan-Zelliën in Vosselaar, het vroegere Zelliën-Fabri uit Turnhout, heeft beslist om uit te verkopen. De beslissing is een gevolg van de negatieve economische impact van de coronacrisis. De zaakvoerders werken actief aan een oplossing voor hun klanten en 8 medewerkers.

Alsan-Zelliën verkoopt onder meer badkamers, keukens en energie-installaties. Thomas Zelliën richtte zijn bedrijf in 1921 op in Turnhout. De specialist in koper- en zinkbewerking was toen nog gevestigd in de Renier Sniedersstraat. Later verhuisde de groot- en kleinhandel in badkamers, keukens en energie naar een groot pand in de Patersstraat. De voorbije 20 jaar was Zelliën gevestigd aan de Antwerpsesteenweg in Vosselaar. Aan die lange geschiedenis komt nu een einde.

“Dit is zeker een zure beslissing, waar we niet licht overheen zijn gegaan”, vertelt Kato Provost, de vierde generatie in het familiebedrijf. “De coronacrisis heeft een zware negatieve economische impact. Ook voor het personeel is het nieuws uiteraard hard aangekomen. We hebben een hecht team dat elkaar steunt en we zijn hen dankbaar dat ze zich blijven inzetten om samen een oplossing te vinden. Als zaakvoerder werk ik volop aan een oplossing voor onze medewerkers en onze klanten.”

Alsan-Zelliën heeft 8 medewerkers in dienst, waarvan 6 verkopers. De uitverkoop, met verhoogde kortingen, is gestart op woensdag 16 september.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.