Nieuws Kempen Aluma Constructies viert 30ste verjaardag met uitbreiding

Aluma Constructies viert 30ste verjaardag met uitbreiding

Aluma Constructies viert 30ste verjaardag met uitbreiding

BRECHT – 2020 is een belangrijk jaar voor Aluma Constructies uit Sint-Job-in-’t-Goor, constructeur en plaatser van aluminium ramen en deuren. Het familiebedrijf breidt uit en heeft nieuwe zaakvoerders.

André Meeussen richtte Aluma Constructies 30 jaar geleden op in een koeienstal in zijn geboortedorp Gooreind (Wuustwezel). 5 jaar later en met 5 werknemers trok hij naar de huidige locatie in Sint-Job. Ondertussen kwamen zijn vrouw Daniëlle, hun zoon Lander, hun dochter Nathalie en haar verloofde Michael mee aan boord.

Lander en Nathalie nemen de zaak nu officieel over. “Aluma Constructies is in goede handen bij hen, klaar voor nog eens minstens 30 jaar”, zegt André. De nieuwe zaakvoerders krijgen een bedrijf in handen dat zonet drie keer groter is geworden. Dankzij een investering van 1,5 miljoen euro, grotendeels met eigen middelen, is er dubbel zoveel montageruimte en een modern kantoorgebouw met een nieuwe toonzaal.

Aluma heeft grote namen bij zijn klanten, zoals TUI, Lidl en Q8. “Ook in de haven zijn we steeds meer actief, bij bedrijven zoals DP World en BASF”, zegt zoon Lander. “We kunnen trouwens met trots zeggen dat we net een belangrijk VCA-certificaat hebben behaald, waarmee we kunnen werken in de streng beveiligde chemische sector.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.