ALUPRO Zaakvoerder Olivier De Pelsmaeker. Foto: AF

Alupro neemt GFP onder de vleugels

OLEN, WESTERLO - Alupro neemt het Westelse GFP onder de vleugels. Dankzij deze overname haalt de Olense aluminiumschrijnwerkerij de expertise over brandwerend schrijnwerk in huis.

Alupro bestaat zes jaar en in die periode kende de Olense aluminiumschrijnwerkerij een grote groei. “Ons team bestaat uit 24 leden en daar komen er nu vier bij van GFP”, legt zaakvoerder Olivier De Pelsmaeker uit. “Onze projecten situeren zich vooral in het industriële en logistieke segment. Daarin is compartimentering van groot belang, met de bijbehorende vraag naar brandwerend schrijnwerk. Tot hiertoe besteedden we die taak altijd uit aan GFP. Die samenwerking liep heel vlot en zo zijn we ook aan de praat geraakt.”

De samenwerking tussen Alupro en GFP mondt nu uit in een overname. “We hadden hun expertise nodig en daarom neemt Alupro voortaan GFP onder de vleugels”, deelt Olivier De Pelsmaeker nog mee. “Op de site in Olen is een afzonderlijke productielijn voorzien voor GFP. Het brandwerend schrijnwerk zal dus apart gebeuren van ons standaard schrijnwerk. De communicatie zal allemaal via Alupro verlopen maar de aanspreekpunten van de klanten blijven dezelfde. GFP brengt een goed gevuld orderboek mee en dat wordt nu nog verder aangevuld met onze projecten.”

Info: https://alu-pro.be/