Nieuws Kempen Alwéér mooie erkenning voor Groep Kenis

Alwéér mooie erkenning voor Groep Kenis

Alwéér mooie erkenning voor Groep Kenis

Nadat Groep Kenis vorige maand al bekroond werd tot ‘Best Dealer Van’ voor het merk Renault door Transportmedia Belgium, mochten zij vorige dinsdag tijdens het Link2fleet-event opnieuw een mooie award in ontvangst nemen. Hierbij werd Groep Kenis benoemd tot ‘Fleet Dealer of the Year 2021 voor Vlaanderen’. De Link2fleet-Award is onafhankelijk van merken, en wordt toegekend nadat fleetklanten een bevraging konden invullen.

 

Op 19 oktober 2021 vond in Brussels Expo het live event ‘Link2fleet Forum & Awards’ plaats. Het event voor de fleetwereld werd georganiseerd door Link2fleet Belgium en kon rekenen op een ruime opkomst van 500 klanten en leveranciers uit de automobielsector. Het event informeert de sector over uitdagingen, zoals nieuwe energiebronnen en mobiliteit, presenteert tal van best practices en organiseert expertdebatten.

Caroline Wouters, bestuurder van Groep Kenis, is in de wolken met de award van ‘Fleet Dealer of the Year 2021 voor Vlaanderen’: “Een mooie erkenning voor ons werk binnen het segment van professionele klanten en het voeren van het Renault PRO+ label.”

“Het PRO+ label staat voor een gegarandeerd servicelevel naar onze professionele klant. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat er snel vervangwagens kunnen ingeschakeld worden, dat we altijd een ruime stock aan lichte bestelwagens, enzovoort”, verduidelijkt Stijn Bastiaens, sales manager bij Groep Kenis. “Onze familiale onderneming is bijzonder trots op deze award. Wij staan als bedrijf klaar om nog vele jaren op dit elan verder te werken voor onze trouwe klanten, “ besluit Stijn Bastiaens.

Groep Kenis verdeelt Renault in de Kempen, met garages in Geel, Turnhout en Herentals. Ook in Antwerpen is er een afdeling.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.