Nieuws Kempen Ambachtelijk werk bij MT Construct beloond met label

Ambachtelijk werk bij MT Construct beloond met label

Ambachtelijk werk bij MT Construct beloond met label

mt constructUnizo heeft het Handmade In Belgium-label toegekend aan MT Construct uit Olen. Met het label wil de organisatie consumenten duidelijk maken dat ze te maken hebben met een ambachtelijke ondernemer die zijn producten onderscheidt van de industriƫle. Enkel wie voldoet aan de strikte criteria, ontvangt het HIB-label.

Na ervaring in loonverband nam Tim Meeus, zaakvoerder van MT Construct, de beslissing om zelfstandige te worden. Zes jaar later gaat het zijn onderneming voor de wind. MT Construct biedt een uitgebreide dienstverlening: van afwerking tot opvolging van totaalprojecten. “De focus leggen we echter op onze specialiteit: binnenschrijnwerk en interieurinrichting, waarbij de materiaalkeuze en het esthetische van uiterst belang is”, aldus Tim Meeus. “Zo werken wij zeer graag met recuperatiehout zoals oud eiken en barnwood, maar ook nieuwe materialen als solid surface zijn ons niet onbekend.”

Voor totaalprojecten werkt MT Construct ook samen met andere KMO’s en zelfstandigen in de buurt. Tim Meeus: “Door lokale samenwerking bouw je een heel netwerk op van betrouwbare partners die vaak en intens samenwerken. Een win-win, voor de eindklant en voor de ondernemer zelf.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer