Nieuws Kempen Amerikaans merk kiest voor Classified-naven

Amerikaans merk kiest voor Classified-naven

Amerikaans merk kiest voor Classified-naven

De Amerikaanse custom fietsenbouwer Firefly zal vanaf het voorjaar van 2022 de Powershift-achternaaf van het Turnhoutse Classified aan klanten aanbieden als optie. Vorige week kondigde Classified nog een partnership aan met het Duitse Storck.

Firefly maakt titanium fietsen en is het eerste Amerikaanse fietsenmerk dat Classified zal gebruiken bij haar custom build fietsen. “Firefly is altijd op zoek naar de beste onderdelen om fietsen af te monteren”, zegt de eigenaar van het Amerikaanse merk. “Toen we van het Classified-systeem hoorden, waren we al onder de indruk. Maar toen we de Powershift-achternaaf ook zelf konden testen, waren we meteen verkocht. We geloven dat deze innovatie een gamechanger kan zijn voor veel van onze klanten.”

“We zijn in de wolken met de samenwerking met Firefly, als eerste partner in de VS voor Classified”, zegt Mathias Plouvier, ceo van Classified. “We zien een groot potentieel in de VS, omdat we al veel aanvragen van potentiële klanten ginder kregen. Door het partnerschap kunnen voortaan ook Amerikaanse klanten kiezen voor onze unieke Powershift naaf.”

Met intussen meer dan 200 dealers in Europa en de VS is het dealernetwerk van Classified heel sterk aan het groeien.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.